Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Ny digital strategi for barnehage og skole

16 juni kl. 09:00 10:30

Regjeringen og KS har sammen laget «Strategi for digital kompetanse og infrastruktur i barnehage og skole». I dette webinaret får du en overordnet presentasjon av strategien og mulighet til å komme med innspill og stille spørsmål.

Hvordan kan vi gjennom regionalt og nasjonalt samarbeid forenkle arbeidet med personvern og universell utforming, styrke beredskapen for kunstig intelligens og få mer systematisk forskning og erfaringsdeling om god pedagogisk praksis?

Dette er noen av spørsmålene KS’ og regjeringens nye felles strategi for digital kompetanse og infrastruktur i barnehage og skole svarer på. Strategien har hele 80 tiltak. Skal vi nå målene i strategien, må stat og kommunesektor samarbeidede.

I dette webinaret får du en overordnet presentasjon av strategien og vi inviterer til dialog om hvordan tiltakene kan iverksettes. Vi inviterer også til å gi innspill til videre arbeid, både nasjonalt og regionalt.

Vi oppfordrer til å se på strategien i forkant av webinaret. 

Strategien finner du på denne lenken. 

Påmelding her: Regjeringen og KS’ strategi for barnehage og oppvekst gir retning for ansvarlig digitalisering (qondor.com)

KS

Gratis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *