Menneskene

Det er mange personene som til sammen utgjør DigiViken.

Programstyret:

Esther Gilen – Leder Programstyret

Nesodden kommune

Roar Vevelstad

Halden kommune

Torbjørn Pedersen

Lillestrøm kommune

Fredrik Holtan

Drammen kommune

Anders Aagaard Sørby

Viken fylkeskommune

Aud Norunn Strand

Modum Kommune

Ellen Wibe

Nordre Follo kommune

Tron Kallum

Indre Østfold kommune

Bjørn Sjøvold – observatør

KS

Programkontoret:

Halvor Rostad

Kongsbergregionen – SuksIT

Tor Eid

Ringerike kommune

Odd Ruud

Moss kommune

Kjellaug Johansen

Aurskog-Høland kommune

Ragnhild Herberg

StorFollo IKT

Bente Larsen

Nittedal kommune

Ole-Kristian Tangen

Asker kommune

Leder programkontoret Tone Mjøs:

Tone Mjøs

Tone Mjøs

  tone@digiviken.no
  (+47) 400 05 515

Mitt navn er Tone Mjøs, bosatt på Slependen i Bærum. Fritiden min tilbringer jeg i stor grad inne i en håndballhall, hvor jeg for tiden trener et Piker 33 lag og blandingslaget Vivil. Mine to døtre har flyttet ut av redet, og mitt første barnebarn kom til verden i våren 2021.

Jeg har vært i IT-bransjen siden midten på 80-tallet. Først 15 år i privat næringsliv og deretter over 10 år i det offentlige. En helt utrolig reise som for meg hele tiden har handlet om å være med å gjøre en forskjell for brukerne ved å få på plass brukervennlige og smarte løsninger.

Nå som jeg har vært så heldig å få jobben som Leder for Programkontoret til DigiViken, gleder jeg meg til å løfte Viken inn i en digital fremtid. Dette skal vi selvfølgelig gjøre i samarbeid med Viken fylkeskommune og kommunene i Viken. Sammen håper jeg vi kan finne mange gode brukervennlige og effektive løsninger for våre innbyggere, næringsliv, frivillighet og ansatte.

Rådgiver sekretariatet

Geir Lesteberg

  geir@digiviken.no
  (+47) 90 79 79 38

Jeg er oppvokst i Førde, men nå bosatt i Ski. Jobbmessig har jeg vært 15 år i privat sektor og til sammen 10 år i fylkeskommune og kommune, en reise som har vært både lærerik og givende. Jeg har en stor lidenskap for digital transformasjon, behovet for å forstå brukerne, ny teknologi og innovasjon – et arbeid vi aldri blir ferdig med.

På fritiden blir det mye fotball, både i egen regi og å følge min kjære klubb Liverpool. Prøver også å dyrke min andre lidenskap – fisking. Er ofte å finne ved bredden av en lakseelv, eller tur på sjøen, der hytta i Skjeberg er et godt utgangspunkt.

Min yrkeserfaring har lært meg verdien av fornyelse og utvikling. Jeg er stadig på utkikk etter innovative løsninger som kan forbedre offentlige tjenester og møte fremtidens utfordringer. Det gjøres utrolig mye bra arbeid i det offentlige som vi gjennom DigiViken kan bidra til å spre for å utvikle offentlig sektor.