Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fagpåfyll: Helseteknologiordningen og felles journalløft for kommuner

15 november kl. 08:15 08:55

– Vi opplever bred oppslutning fra medlemmene om det felles arbeidet vi gjør på e-helse. Samtidig får vi tilbakemelding om at det er behov for mer tilrettelagt informasjon om det som skjer på dette viktige området, sier avdelingsdirektør i KS, Terje Wistner.

KS setter i gang månedlige fagwebinarer for å nå ut til alle kommuner og fylkeskommuner om temaer knyttet til e-helseområdet som berører kommunal sektor, inklusive legemiddelområdet, digital samhandling, digitale fellesløsninger, innbyggertjenester, velferdsteknologi og digital hjemmeoppfølging. 

Målgruppe

Webinaret er nyttig for alle som jobber med helse- og omsorg, oppvekst, digitalisering og økonomi i kommuner og fylkeskommuner. 

Deltakere

KS-ansatte, ansatte i kommuner og statlige aktører vil være blant dem som orienterer i webinaret om det viktigste som skjer på feltet.

Hensikt

KS ønsker med webinaret å bidra til at beslutningstakere og fagansvarlige i kommunene får større innblikk i hva som skjer på e-helsefeltet slik at kommunene lettere kan ta i bruk e-helseløsninger for bedre tjenester til innbygger.

Felles ambisjoner

Det er et felles mål for kommunal sektoren at vi arbeider sammen om de store fremtidige utfordringene for å skape løsninger i felleskap, og ikke i den enkelte kommune.  

Ingen påmelding

Delta på webinaret her

Gratis

KS