Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konferanse i Drammen: Tid til å handle – hvert minutt teller

16 november kl. 09:00 14:30

Alle ønsker å bo godt hjemme, mens det å bo trygt hjemme er en forutsetning. I juni 2023 publiserte regjeringen stortingsmeldingen Bu trygt heime, med tema fellesskap og mestring. Der er et av fire satsningsområder tilpassede botilbud. For å oppnå målsettingen er bruk av velferdsteknologi et av de viktigste virkemidlene for å skape en trygg bolig.


Kommuner og leverandører må løse utfordringene sammen. Derfor inviterer vi i Drammen kommune til en omvendt dialogkonferanse med leverandører og kommuner der vi ønsker svar på:
Hvorfor er samarbeid på tvers av kommuner og leverandører nødvendig for å tenke nytt, og hvordan løser vi dagens utfordringer?


For å realisere samarbeidet, er plattformer for IoT, hardware (selve IoT-enhetene), infrastruktur (4G, 5G og andre nettverksbærere) og deling av data en viktig faktor. Åpenhet og god flyt av informasjon gir bedre tjenester og kan bidra til utvikling av næringslivet. Dette utfordrer eksisterende forretningsmodeller og det tradisjonelle «kunde-leverandør forholdet». I KS sin FoU «Hvordan drive gevinstrealisering av velferdsteknologi» trekkes tverrfaglighet og helhetlig implementering frem som viktig for å lykkes fra start til slutt.
Og en helhetlig implementering skjer i et samarbeid mellom næringsliv, innbyggere og kommunen.

Invitasjon til 16. november.pdf (du må være medlem av DigiViken sitt teams for å få opp denne.

Påmelding

Gratis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *