Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Styring, Prioritering og Digital Transformasjon av kommuner ved hjelp av Virksomhetsarkitektur

7 september kl. 10:05 10:55

Malvik Kommune og FosenIKT inviterer til Webinar om hvordan kommuner kan styre og prioritere innenfor arbeidet med digital transformasjon.

Kommunene opplever at økonomien stadig blir strammere og at de holder på å gå tom for folk. Dette medfører et stort behov for å prioritere bedre og jobbe annerledes for å levere gode tjenester på en mer effektiv måte. Å beholde dagens praksis vil over tid kunne medføre en kollaps i tjenestene både kvalitetsmessig og økonomisk, og innbyggernes tillit til kommunene vil kunne svekkes. Utviklingen utfordrer kommunenes innovasjonsevne.

Digital Transformasjon av kommunal forvaltning er helt avgjørende for at vi som kommuner skal kunne “overleve”. Hvordan skal vi gå frem?

Malvik Kommune og FosenIKT inviterer til å bli med på en anskaffelse av et verktøy for virksomhetsarkitektur som kan bidra til å gjøre den jobben enklere. Uansett om dere ønsker å bli med på anskaffelsen eller ikke, så er dere hjertelig velkommen til å høre hvordan de har definert sitt behov og hva de mener de trenger.

Holdes av:

Jens Berget (Organisasjonssjef i Malvik Kommune),

– Øyvind Sundnes (Rådgiver anskaffelser),

– Fredrik Øvergård (Digitaliseringsleder FosenIKT, medlem KS Fag- og Prioriteringsutvalg Teknisk, Styremedlem Norsk Kommunalteknisk Forening Digital)

Gratis

Påmelding arrangement

  • Hidden