Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fagpåfyll: Digitalt system for kommunale utleieboliger

15 november kl. 08:15 08:55

Har dere ikke kommet i gang med KOBO, så la oss gjøre dette sammen.  Det starter opp en ny pulje 16. januar 2024, og det er denne nasjonale innføringspuljen vi nå forbereder oss på å få dere med på.  Ved å delta vil Husbanken yter bistand og følger opp kommunene i innføringsløpet.

Dette fagpåfyllet er spesielt rettet mot de som driver boligtildeling i kommunen og de som ellers fra kommunen som vil bidra med å få løsningen på plass og nyttiggjort.

På fagpåfyllet vil vi få erfaringer fra Lunner kommune og Sarpsborg kommune som allerede er i gang.  I tillegg kommer selvfølgelig Husbanken for å informere.

Målet med prosjektet er at det skal bli enklere å søke kommunal bolig for de som trenger det.  En boligsøker skal få lettere og raskere søknadsprosess, innsyn i egen sak, trygg behandling av personopplysninger, mer egnet bolig og bedre oppfølging.

For kommunen skal det bli enklere å fatte vedtak, finne og tildele egnet bolig, sikre rett oppfølging og administrere leieforholdet.  Med god oversikt over søkere, boliger og leietakere kan kommunen planlegge ut fra behov og utnytte boligmassen bedre. 

Staten vil få tilgang til statistikk og analyse som gir bedre grunnlag for å utforme virkemidler og mer treffsikker politikk.

Gratis

Påmelding arrangement

  • Hidden