God sommer!

Lesetid: < 1 minutt

DigiViken takker for nok et kvartal med god innsats, høy deltakelse og kreative forslag fra medlemmene. Vi har etablert et samarbeid om fagkompetanse og erfaringsdeling som jeg tror andre digitaliseringsnettverk misunner oss. Nå gjelder det bare å få med alle. Videre har vi skaffet oss tilskudd til bruk innen blant annet e-helse, kompetansebygging og IKT-sikkerhet.

Neste fase er å omsette tilskuddene i konkrete tiltak. Derfor håper vi at dere kan hjelpe oss med rekruttering av ressurspersoner til de rollene vi lyser ut, til fellesskapets beste. Så kan høsten bli lys som en julinatt og spennende som en roman av Jo Nesbø.

Nå går de aller fleste ut i sommerferie. Nyt stort og smått: Badestrender, fisketurer, tid med familie og venner, tordenskurer, myggstikk, nyplukkede jordbær, festivaler, en blomstereng på Finnskogen (bildet), en god bok, et kaldt glass i skyggen under et tre, eller den etterlengtede feriereisen som ble satt på vent i pandemien. Eller kanskje bare det å ha noen dager helt fri, uten å måtte gjøre noe som helst.

Vi sees i august.